​Üniversitemizde Kriz İletişim Yönetimi Eğitim Planlaması kapsamında “Basın Açıklaması Metni Yazma Eğitimi” düzenlendi.

Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen eğitim, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Uzmanı Murat KARAMAN tarafından verildi.

Kriz yönetimi esnasında kamuoyuna yönelik metinlerin hazırlanması halkın yanı sıra, paydaşlar ve medya ile etkili iletişim kurmasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen eğitim, zoom programı üzerinden gerçekleştirildi.

Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cihan TABAK’ın moderatörlüğünü yaptığı eğitime, üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan iletişim temsilcileri, Şanlıurfa’daki bazı kurum ve kuruluş idarecileri, ulusal ve yerel basın temsilcileri katıldı.