Harran Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle Şanlıurfa Müzesi, online olarak sanatseverlerle buluştu.
Şanlıurfa Müzesi Online Olarak Gezildi

Harran Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinlikle Şanlıurfa Müzesi, online olarak sanatseverlerle buluştu.
Harran Üniversitesi Youtube kanalı üzerinden canlı olarak yayınlanan programda, müze ve ören yerlerinin 3 boyutlu modelleri sanal ortamda gezildi. Sanal müze turu ile öğrencilerimiz ve katılımcılar evlerinde keyifli bir zaman geçirdi.
Programa, Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu, Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cihan Tabak, Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberler Odası Başkanı Müslüm Çoban ve çok sayıda izleyici katılım sağladı.
Harran Üniversitesi Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu’nun açış konuşmasından sonra, yaklaşık 75 bin eserin sergilendiği ve 12.000 yıl öncesine kadar uzanan bir kültürün izlerini taşıyan Göbeklitepe, eski tapınak ve eserlere evsahipliği yapan Şanlıurfa Müzesi sanal turu, Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberler Odası Başkanı Müslüm Çoban’ın sesli anlatımıyla gezildi.



 

HRÜ ETKİNLİKLER

ETKİNLİK TALEP FORMU

    

HRÜ TANITIM VİDEO