Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünce Vodafone Kurumsal Satış Direktörü ile söyleşi yapıldı.

Koordinatörlüğümüz, Kurumsal Yetkilileri Üniversitemizde Misafir Etmeye Devam Ediyor
Programa, Kurumsal İletişim Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör.  Dr. Hasan Göğçe ve Tanıtım Birim Sorumlusu Öğr. Gör. Fırat Özberk ve öğrenciler katıldı.
Moderatörlüğünü Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cihan Tabak’ın yaptığı programda, Vodafone Kurumsal Satış Direktörü Ender Özgün tarafından önemli bir bilgiler aktarıldı.
Zoom programı üzerinde gerçekleşen programda, Türkiye’nin dijital dönüşümü ve günümüzde iletişim teknolojileri ile ilgili bilgiler soru-cevap şeklinde paylaşıldı.

HRÜ ETKİNLİKLER

ETKİNLİK TALEP FORMU