Harran Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından üniversitemize bağlı birimlerde görevli Kurumsal İletişim Temsilcilerinin katılımıyla 2023-2024 yılı planlaması ve yeni yapılanma ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Rektörlük Senato Salonunda yapılan toplantıya Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Genel Sekreter Zübeyir Zorlu, Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Halil Yaşar, ile Fakülteler, Üniversite Hastanesi, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokul, Daire Başkanlıkları, Enstitüler ve Koordinatörlüklerin Kurumsal İletişim Temsilcileri katıldı.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünün, Üniversitemizde farkındalığın oluşturulabilmesi ve daha iyi seviyelere gelmesi adına faaliyetlerine devam ettiğini belirten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Denek, Üniversitemiz için en iyisini yapabilmenin ve çalışmaların daha doğru yapılabilmesinin yolu İletişim temsilcilerinin desteği, katkısı, önerileri ve iş birlikleri ile olacağını ifade etti.

Üniversite iletişim temsilcilerinin kurumun en önemli yapı taşlarından biri olduğunu ve etkinlik ve faaliyetlerin koordinasyonunun birliktelikle daha iyi duruma gelebileceğini belirten Kurumsal İletişim Koordinatörü Doç. Dr. İbrahim Halil Yaşar, koordinatörlüğün görev ve faaliyetleri, koordinatörlüğün yeni süreci ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kurumsal kimliğin günün şartlarına göre yeniden şekilleneceğini söyleyen Doç. Dr. İbrahim Halil Yaşar, Harran Üniversitesi'nin imajı ile ilgili çalışmaların kurulacak takımlar ve kurumsal iletişim temsilcileri ile birlikte kararlaştırılacağını ifade etti.

Kurumsal iletişimin önemi ve üniversitemizdeki işlevlerinin neler olduğuna dair bilgilerin de paylaşıldığı toplantı temsilcilerden gelen soruların yanıtlanmasıyla sona erdi.

Kaynak: Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü